Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, Şanlıurfa'nın sorunlarını Ankara gündeme getirdi
Bir dizi temaslardan bulunmak üzere Ankara'ya giden Anavatan Şanlıurfa il Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Ak Parti MKYK Y. Üyesi - Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti.
Anavatan Partisi MKYK Üyesi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, "Ak Parti MKYK Y. Üyesi - Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılma ile yaptığımız görüşmede Şanlıurfa’daki sorunlar ela aldık, Şanlıurfa sorunlarının çözümü hakkında bilgilendirmelerde bulundum. Başta yıllardır bekleyen Karakoyun dere projesi , yapılmayan hizmetleri , Şanlıurfaspor ve kenttin bir çok eksiğini anlattım, benim tek amacım Şanlıurfa'ya hizmet etmektir. Bu amaçla Şanlıurfa'nın sorunlarını devamlı dile getireceğim"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49