Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan'ın hızını yetişilmiyor
Anavatan Şanlıurfa il başkanlığı 10 ilçenin ardından bu kez Halfeti İlçe Kongresini gerçekleştirdi.
Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan başkanlığında il genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa’da bir taraftan ilçe teşkilatları oluşturulurken, diğer taraftan ise kongre süreci devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 10 ilçenin kongrelerinin ardından bu kez Fırat’ın incisi, turizm ilçesi Halfeti 1. Olağan İlçe Kongresi yapıldı.
Halfeti ilçesinde gerçekleştirilen Halfeti 1. Olağan İlçe kongresine; Anavatan Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan, il yönetim kurulu üyeleri , Halfeti ilçe başkanı Ahmet Gökçek ve partililer katıldı.
Yeni tip Koronavirüs nedeniyle sınırlı sayıda davetli ile yapılan kongre İlçe başkanlığına Ahmet Gökçek seçildi
Halfeti ilçe kongre sonrası açıklama yapan Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, " Şanlıurfa'mıza daha iyi bir seviyeye getirmek için durmadan, hiç yorulmadan çalışacağımızı belirtmek isterim. Partimizin değerli mensupları ile bütün il ve ilçelerde bulunan, bu yolda ipi göğüslemiş değerli parti üyelerimiz ile hep birlikte bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Partimizin ve kongremizin memleketimiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49