Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan'dan Zehir zemberek eleştiri
Geçtiğimiz günlerde Karaköprüspor -Adıyamansspor karşılaşmasına gelen Ve karşılaşma sonrasında yaşananlarada değinen Başkan Aslan, Şanlıurfaspor Niğde Karşılaşmasına Sadece Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in Gelmesiyle Büyükşehir Belediyesini topa tuttu.İl Başkanı Aslan Karaköprü Gösterilen Önemin Şanlıurfaspor gösterilmemesini ÜVEY EVLAT MUAMELESİ’NE Benzetti.Başkan Aslan Açıklamasında;Hangi adım atarlarsa atsınlar hep hata ile atıyorlar.Karaköprü belediye spor maçına geliyorlar,taraftarla ceza yazarken Kaçıyorlar.. Seçim Sürecinde Şanlıurfa Spora destek adına demeçler verip oy Toplamak amacıyla Sahip Çıktıklarını söyleyip..Bir maça bile gelmiyorlar..Yazık Bu millet artık uyandı..Siz artık Kendinizden başkasını düşünmez oldunuz.Koltuk sevdanız ŞANLIURFA Sevdasının önüne geçti . Ama Bu millet Seçim zamanı verdiğiniz sözleri unutmadı. Bizde unutmadık.

Bugün Galatasaray , Fenerbahçe maçını izlemek için Kalkıp ta İstanbul’a giden Başkanlar tanıyorum.. Bu başkanlar Şanlıurfa için bin tane söz verip 1 tanesini yerine getirmeyen başkanlardan söz ediyorum.ŞANLIURFA Yetim kaldı..Sahipsiz kaldı.Sizler makam mevki peşimde koşarken nice insanlar Şanlıurfa için elini taşın altına koydu.Elbet bir gün yine Söz Millettin Olacak Ve o zaman Sizlerde bu Şanlıurfa Halkını hafife aldığınızı o zaman anlayacaksınız…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49