Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan'dan Şanlıurfaspor'a Ziyaret
ANAVATAN İl Başkanı Halil Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır'ı ziyaret etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve hem maddi olarak sıkıntılar yaşayan hem de ligde zor günler geçiren Şanlıurfaspor'a, ANAVATAN'dan moral ve destek ziyareti
Süper Lig, TFF 1'inci, 2'nci ve 3'üncü Lig ile Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) koronavirüs nedeniyle ligler ertelenmişti. Geçen hafta görüşülen 2.Lig kırmızı ve beyaz Grup'ta birinci olan takımların şampiyonluğunun tescillenmesini, düşme hattında bulunan takımların düşürülmemesini, 2. ve 9.sıradaki takımların tek maç eleminasyon sistemi ile Play-off oynaması yönünde fikir ve görüşleri Şanlıurfaspor'u umutlandırdı.
Bu kapsamda ANAVATAN İl Başkanı Halil Aslan, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır'ı ziyaret ederek desteklerini bildirdi.
Başkan Aslan, Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olduğunun da altını çizerek, “Şanlıurfaspor, şehrimizin takımıdır. Bugün arkadaşlarla birlikte Başkan Nihat Çakır'ı ziyaret ettik. Şanlıurfspor ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Şanlıurfaspor, kentimizin tanıtımına da katkı sunmaktadır. Spora olan ilgimiz itibariyle takımı bir Şanlıurfalı olarak her zaman desteklemişimdir. Şanlıurfaspor zor bir süreçten geçiyor. İnşallah yeni alınacak kararlar ile Şanlıurfaspor ligte kalır. Herkesi sarı yeşilli takıma desteğe bekliyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49