Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan'dan  engelli kıza doğum günü sürprizi

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve yönetim kurulu üyeleri , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Her fırsatta yaşlı, hasta ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Aslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kent merkezinde bulunan engelli bir kızın olduğu ailenin evini ziyaret etti. Aynı zamanda doğum günü olan engelli kıza Başkan Aslan doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Aslan'ı karşısında görünce şaşırıp heyecanlanan aile Başkan Aslan'a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49