Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, ‘Bir yılda 10 ilçenin kongresini gerçekleştirdik’

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan görev yaptığı yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa bir süre içerisinde ekibini oluşturarak adından söz ettirdi. Başkan Aslan bir yıl içersinde 10 ilçenin kongresini gerçekleştirdi, 3 ilçede ise çalışmalar devam ediyor.

Anavatan Siverek İlçe Kongresi'nde, Cihat Mersavioğlu tek aday olarak seçime girdi Kongrede oyların tamamını alan Mersavoğlu, Anavatan Siverek ilçe başkanlığa getirildi.

Mersavioğlu, kendisine destek verenlere teşekkür ederek, görevi en iyi şekilde yürütmek için elinden gelen gayreti göstereceğini kaydetti.

Kongre sonrası açıklama yapana Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, " Yaklaşık 1,5 yıl önce bana bu görev verildi. Pandemiye rağmen çok kısa bir süre içersinde partiye büyük katılımlar sağladık. Geçen günlerde Genel Başkan İbrahim Çelebi bizleri ziyaret ettiler. Yaptığımız çalışmaları gördüler, Anavatan partisi ruhunu tekrar canlandırıp Hak ettiği yere getireceğiz, halkımız Anavatan partisi iktidarında refah, huzur ve ekonomik yönden çok rahat bir dönem yaşamıştı, bu dönemi ve rahatlığı tekrar yaşamak için her kesimi Anavatan partisi çatısı altına bekliyoruz, bugünde Siverek ilçe kongremizi gerçekleştirdik, ilçe başkanlığına Cihat Mersavioğlu getirildi. Hayırlı olsun ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49