Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, Anavatan partisini güçlendiremeye devam ediyor
Anavatan Partisi, İbrahim Çelebi'nin genel başkanlığında tekrardan tozlu raflardan çıkartılarak, siyasi yaşamına devam kararı almıştı. Türkiye genelinde yeniden yapılanma sürecine giren Anavatan Partisi il ve ilçe başkanlarının atamalarını yaparak eski günlerini dönmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor. Başkan Aslan Siverek ilçe başkanını belirledi. Siverek ilçe başkanlığına Cihat Mersavioğlu’nu atandı.

ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından ‘Üye kayıt ve toplu katılım’ töreni ve ilçe adayları tanıtımı yoğun katılım gerçekleştirmeye devam ediyor. Siverek ilçe başkanlığına Cihat Mersavioğlu atandı. İl başkanlığında düzenlenen törene, ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve ANAVATAN Partisine gönül bağı olan kişiler katıldı.

Siverek ilçe başkanlığına getirilen Cihaat Mersavioğlu yetki belgesini ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan takdim etti.

ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ise, yaptığı açıklamada, “ Anavatan partisi Şanlıurfa’da gümbür gümbür geliyor. Çok kısa bir sürede ilçe başkanlarını belirledik, her gün partimize yoğun katılım oluyor. Tecrübeli, dürüst ve ilkeli siyaset yapan Sayın İbrahim Celebi'nin başkanlığında ANAVATAN Partisi’ne eski günlerine gelecektir. Bugünde Siverek ilçe başkanlığına Cihat Mersavioğlu getirildi. Hayırlı olsun”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48