Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başkan Alkan Kayabaşı oğlunu evlendirdi

ABDULLAH YİĞİT

Alkan Kayabaşı ve Gelinin Babası Murat Çakır gelen konukları kırmızı halıdan karşıladılar.

Gelin Zühre, Damat Hüseyin Kayabaşı `nın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Böyle olur Ketikan Aşireti düğünü binlerce kişinin katıldığı düğünde sosyal mesafe kurallarına uyularak düğün yapıldı.

Düğüne katılanlar ise Birecik Belediye Başkan Vekili Seyhan Güneş, Ak Parti Birecik ilçe Başkanı Vahap Aktar. Ak parti Birecik Belediye meclis üyeleri, Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, Ak Parti Skm Başkanı Ömer Demir, İş Adamı Ahmet Kaya ve çok sayıda Akraba eş dostları katıldı.

Düğüne telgraf gönderenler ise Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak.

Kayabaşı, Oğlum Hüseyin `ın düğün törenine katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için iyiki varsınız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49