Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Adayı Kuş’tan Sporculara Tatlı İkramı

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte ilçenin Hayati Harrani Mahallesinde yer alan Komiser Şakir caddesinde vatandaşlarla buluşan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, esnafımızın dilek ve önerilerini dinledi.

ESNAFLAR EKMEĞİNİ AK BAŞKAN ADAYI KUŞ’LA BÖLÜŞTÜ

Esnaf gezisi kapsamında girdiği market dükkânında kahvaltı yapan esnafın daveti üzerine ikram edilen ekmek ve kahvaltılıklardan yiyen AK Başkan Adayı Mehmet Kuş, tevazu, samimiyeti ve gayreti ile Eyyübiyelilerin gönlünde adeta taht kuruyor.

KUŞ: TÜM SEÇMENLERİMİZİN GÖNÜLLERİNE GİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Eyyübiye’de tüm gönüllere girmek için çalıştıklarını ifade eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, gezi sırasında gençlerle çocuklarla ve yaşlılarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Esnaf ve vatandaşlar, Merhum Mustafa Kuş’un oğlu AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a sonuna kadar destek vereceklerini ifade ettiler.

BAŞKAN ADAYI KUŞ’TAN SPORCULARA TATLI İKRAMI

Şanlıurfa Gençlerbirliği ile Siverek Belediyespor arasında oynanan maç öncesi Şanlıurfa Gençlerbirliği takımını ziyaret eden AK Başkan Adayı Mehmet Kuş, sporculara moral olsun diye tatlı ikramında bulundu.

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a ziyareti sırasında İlçe Başkanı Mehmet Moğal eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48