Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Başkan Adayı Baydilli’den Hastalara ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli yoğun tempoda hastaları da unutmayarak ilçedeki Özel Metrolife Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti. Başkan Baydilli’ye AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Ziyarette Başkan adayıBaydilli hastalarla bir süre sohbet ederken sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından konuşan Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli hastaların bir önce sağlıklarına kavuşmasını diledi.

Başkan adayıBaydilli, “İlçemizde faaliyet gösteren hastanemizi ziyaret ederek burada yatan hastalara moral vermek istedik. İlçemizde böyle güzel bir hastanenin hizmet vermesi ilçemiz için bir avantajdır. Bu güzel hizmetleri için hastane yönetimine ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Ayrıca hastanelerde yatan, şifa bekleyen tüm hastalara ve yakınlarına acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Baydillihastene çıkışında bir süre vatandaşlarla sohbet ederek talep ver sorunlarını not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49