Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Başkan Adayı Baydilli Esnafı Gezdi

31 Mart seçimleri için Karaköprü İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çankaya Mahallesinde esnafı ziyaret eden Baydilli esnafın sorun ve taleplerini dinlerken, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Başkan Baydilli’ye esnaf ziyaretinde Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Karaköprü esnafının ilçenin kalkınmasında büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, bugüne kadar esnafı her fırsatta ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediklerini ve çözümü noktasında çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “31 seçimleri için çalışmalarımızı ilçe teşkilatımızla birlikte aralıksız sürdürüyoruz. Bugün de Çankaya Mahallemizde bulunan esnafımızı ziyaret ederek hem destek istedik hem de sorunlarını ve taleplerini dinledik, not aldık. İnşallah 31 Mart’ta sandıklardan daha güçlü bir şekilde çıkarak Karaköprü’müze hizmetin en iyisini getirmeye devam edeceğiz. Esnaf kardeşlerime destekleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum.”

Baydilli, esnaf ziyaretinin ardından ilçe başkanlığına geçerek ziyaretine gelen vatandaşlarla görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49