Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başına Mermi İsabet Eden Genç Sevk Edildi.
Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde, başına mermi isabet etmesi sonucu yaralanan genç, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi
 
Ceylanpınar’da Akşam  saatlerinde sınıra yakın evlerinde televizyon izlerken başına mermi isabet eden Mehmet Gündüz (16) kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındı. Hastanede tedavisi süren Gündüz, Sağlık Bakanlığı tarafından GAP Havaalanı'na gönderilen ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi. Sevk sırasında hastanede bulunan ve dua eden Gündüz'ün yakınları, zaman zaman gözyaşlarını tutamazken Mehmet Gündüz’ün yakınları Ambulansın arkasında su dökerek uğurladı.
 
Amca Şehmus Gündüz de Vali Celalettin Güvenç ve askeri yetkililerin gün içerisinde hastalarını ziyaret ederek kendileriyle ilgilendiğini söyledi.
 
Gündüz, Vali Güvenç'in, "Sizin çocuğunuz bizim çocuğumuzdur. Ne gerekiyorsa devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik. Ankara'da her şeyi ayarladık. Allah'tan ümit kesilmez" dediğini aktardı.
 
Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Şahin Yaztürk ise "Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne şu an hastanın transferi uygun değil ama daha iyi olma ihtimali ile Ankara'ya sevk ediyoruz. Hastayı hazır hale getirip canlı tutmaya çalıştık orada iyi bir tedavi yapılabilir. Allahtan umut kesilmez umarım bu çocuğumuz iyileşip tekrar aramıza döner" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49