Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Basın mensupları rahat edecek
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, basın tribününde düzenleme çalışması yaptı. Basın mensuplarının daha rahat çalışması amacıyla koltuk ve masalar yenilendi, Televizyon yerleştirildi, yıllardan beri basın tribünde olmayan hizmetler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Hakan Keşküş'in gelmesiyle yapıldı. Basın tribün yeniden dizayn edilerek oturulacak hale geldi ve Kentte ve dışarıdan gelen gazeteciler görevlerini rahatlıkla yapabilecek duruma geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan TSYD ve Sabah Gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım, " Daha önce basın tribününde kirli ve plastik koltuk üzerinde oturulurken şimdi basın tribününde oturulabilecek koltuk yaptırıldı.  Spor yazarları yazı yazabilmeleri için masa monte edildi. Masaların üzerinde de spor yazarların pozisyonları tekrarını izlemleri için televizyon yerleştirirdi. Şuanda basın tribünde internetle birlikte basın mensupların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamaktadır. Bizler ne zaman bir eksikliğimiz olduğu zaman Keşküş'e ilettiğimiz zaman hemen olay çözülüyor, bundan böyle basın türbinine giriş ve çıkışlarına kimse karışmayacak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir personel görevlendirecektir. Görevlide akredite olan ve basın kartı olan gazetecileri basın tribününe alacaktır. Ben Türkiye spor yazarlar ve Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler adına  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Hakan Keşküş'e teşekkür ediyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49