Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başhekim Güzelçiçek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Bayramların, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiği, hoşgörü ve barışın hâkim kılındığı günler olduğunu belirten Şanlıurfa Harran Üniversitesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, "Rahmet ve mağfiret ayı olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha geride bırakmanın hüznü ve mübarek Ramazan bayramına ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Rabbimizin bize nimeti olan dini bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ruhumuzu pekiştirmesi ve her türlü kırgınlıkların unutturması bakımından çok önemli bir fırsattır.

Ülkemizi olduğu gibi tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle bilindiği gibi ülkemizde sokağa çıkma yasağından ötürü bu yıl bayramı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da; kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.

Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir zorluk yoktur. Bu yıl Ramazan Bayramı'nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirleri elden bırakılmaksızın kutlanması ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nın mübarek olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek ve beraberindekiler ile birlikte hastanede yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onların Ramazan Bayramlarını kutlarken, ayrıca servislerde hasta olarak yatan hasta çocuklara da oyuncak vermeyi ihmal etmediler…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48