Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başhekim Güzelçiçek Hastalara Şeker Ve Gül Suyu İkram Etti

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Güzelçiçek, Kurban Bayramı nedeniyle hastanede yatan çocuklar için yapılan palyaço gösterilerinin yanı sıra onlara oyuncak hediye ederken, diğer hastaları da servislerde ziyaret ederek onlara da şeker ve gül suyu hediye etti.
Başhekim Güzelçiçek, “Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşliğin dolu dolu yaşandığı sevinç, mutluluk ve huzur kaynağıdır, bolluk ve berekettir” dedi.
Kurban bayramında kurbanlar İslami usullere göre kesilip, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığından bu bayram ayrıca paylaşım günüdür.
Kurban denince Hz. İbrahim ve oğlu Hz. İsmail akla gelir. Onların Allah’a kalpten itaatleri, gönülden teslimiyetleri zihinlerde canlanır.
Bu dini vazifemizi kalpten itaat ve gönülden teslimiyetle yerine getirmeyi umut ediyorum.
Başta tüm personelimiz olmak üzere tüm Müslümanların Kurban Bayramı sevincini en kalbi duygularla paylaşır, tüm İslam Âleminin, milletimizin ve personelimizin Mübarek Kurban Bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.
Başhekim Güzelçiçek ayrıca son günlerde şehrimizde artan coronavirüs vakalarına karşı bu bayramda bayram ziyaretlerini erteleyerek, telefonla bayramlaşmayı ve ayrıca mutlaka maske takmayı ve mümkün olduğunca sosyal mesafeye dikkat ederek bayramlaşmayı tavsiye etti.
Başhekim Dr. Ahmet Güzelçicek, Kurban Bayramı’nda da maske takmak, sosyal mesafe ve el hijyeni kurallarına mutlak riayet etmek gerektiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48