Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başhekim Doktora Yapılan Saldırıyla İlgili Açıklama Yaptı

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran hasta yakınları, Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ının ağır yaralandı. Yalçın yapılan ilk müdahaleden sonra hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Acil BT'si çekilen doktorun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Mehmet Akif Atalay, “17.07.2018 tarihinde saat 20:11’de 4 yaşında bir kız çocuğu ailesi tarafından ateş ve kusma şikayeti nedeniyle Harran Üniversitesi Tıp fakültesi Çocuk Acil polikinliğinde başvurmuş. Yapılan ilk fizik muayenesi sonrası 20:13’de tetkikleri istenmiş ve saat 20:30’da biyokimya laboratuarında tetkikleri çalışılmaya başlanmıştır.Yapılan fizik Muayenesinde hayatı tehdit edecek menenjit gibi bir bulguya rastlanmadığı tespit edildikten sonra hastaya gerekli tıbbi müdahale damar yolundan sıvı desteği ile antibiyotik desteği ve ateş düşürücü uygulanmaya başlanmıştır.Saat 21:06’da tetkik sonuçları çıkmıştır” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48