Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Başhekim Altay’dan ‘Hemşire’ Açıklaması

Hemşireliğin hayatın her alanında olduğunu söyleyen Prof.Dr.Mehmet Akif ALTAY , "Hemşirelik, sağlığın korunması ve yükseltilmesi, hastalığın önlenmesi, araştırma yapma, sağlık politikalarının belirlenmesi etkinlikleri, sağlık eğitimi, güvenli çevre için mücadele ve birey ya da toplumun sağlığını savunma gibi görevleri daha aktif yürütebilecek yeterliliğe ulaşmıştır. Profesyonel bir meslek haline gelen hemşirelik, kişilerin vicdanına bırakılmayacak seviyededir. Hemşirelerin herkese daha iyi sağlık bakım hizmeti sunmaları için etki ve güçlerinin farkına varmaları ve kendilerini geliştirmeleri gerektiğine inanmaktayız. Güç, bireylerin en üst sağlık düzeyine ulaşabilmelerine katkıda bulunmak için vazgeçilmezdir. Yönetici olarak bizler de ekibimizde daha nitelikli hemşirelerle çalışmaktan daha verimli çalışmalara ve projelere imza atmaktan memnuniyet duymaktayız" şeklinde konuştu.

Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde ise hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşireler, sağlık problemleri olan insanların, bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından ayrılmalarına kadar olan bütün süreçlerde birebir yanlarında olan bir sağlık personelidir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan ve mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren bütün hemşirelerimizin, 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49