Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Basamaklar ilçe renkleriyle boyanıyor
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ilçeye estetik görünüm kazandırma anlamında basamak boyama işlerine hız verdi.
Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte fiziki çalışmalara ağırlık verdi. Vatandaşları yazın tozdan kışın da çamurlu yollardan kurtarmak isteyen ekipler,  merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım ve kilitli beton parke taşı döşeme işleminin yanı sıra sokak arası basamak çalışmasıyla ilçeye estetik anlamda farklı bir hava katıyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Buhara, Mance ve Dedeosman mahallesinde sokak basamak çalışmalarını ve boyama işlemini yapmaya devam ediyor.  Mahallelerde devam eden basamak boyama ve yapım çalışmalarından duydukları dile getiren vatandaşlar ve mahalle muhtarları Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.
Dedeosman Mahalle Muhtarı Kadir Polatoğlu, ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mahallemizde bütün sokak basamakları yapılmaktadır. Daha önce yapılan sokak basamakları çökmüştü. Sağ olsun Eyyübiye Belediyesi hem sokak basamaklarını onardı, hem de boyadı. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’yi ne zaman arasak, sağ olsun hemen geri dönüp, bizlere yardımcı olmuştur. Tekrardan başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. ‘’ Dedi.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, ‘’Eyyübiye Belediyesinden Allah razı olsun. Daha önceleri mahallemiz böyle güzel, böyle temiz değildi. Her tarafında çukurlar vardı. Basamaklarımız kötüydü. Şimdi çok güzel temiz ve boyandı. Ayrıca daha önce çukurlar vardı, şimdi çukurlar kapandı. Ellerinden geldiği kadar yapmaya devam ediyorlar. Allah Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’den razı olsun.” Şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48