Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Baro Seçim Sonuçları
Şanlıurfa Barosu’nda dün başlayan 33. Genel kurulda, bugün oy verme işlemi ile sonuçlandı . Şanlıurfa Barosu Sosyal Tesisleri’nde yapılan genel kurulda divan başkanlığını Av.Halit Güllüoğlu yaptı. Mevcut başkan Hikmet Delebe’nin aday olmadığı seçimlerde; Av. Ahmet Tüysüz ve Av.Serdil İzol başkan olabilmek için yarıştılar. Bugün saat 09.00’da başlayan oy verme işlemleri, saat 17.00’de sona erdi.
Bu arada seçimlerde 757 avukatın delege olduğu seçimde  oy verme işlemi bitimiyle oy tasnif  işlemine geçildi. Oyların tamamı sayıldı.   Başkan adayı Ahmet Tüysüz seçimi kazandı ancak listesinde fire verdi. Serdil İzol'un listesinden 6 kişi yeni yönetime seçilirken  Tüysüz'un aday listesinden 4 isim Delegelerin tercihini aldı. Oyların tasnifinin ardından divan heyeti sonucu açıkladı. Başkan adaylarından Av.Ahmet Tüysüz 350, Serdil İzol ise 290 oy aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48