Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor bayram sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Barış Süreci Olumlu
Baden-Württemberg eyaleti Uyum Bakanı Öney, yangınlara ilişkin "Umuyorum ki arkasında ırkçılıkla ilgili bir şey yoktur" dedi.
 
Almanya'nın Baden-Württemberg eyaleti Uyum Bakanı Bilkay Öney, Almanya'daki yangın olaylarına ilişkin, "Umuyorum ve tahmin ediyorum ki arkasında ırkçılıkla ilgili bir şey yoktur. Biz şu an bu bilgiye sahibiz" dedi.
 
Barış Surecinin bölgeyi olumlu yönde etkileyeceğini belirten Fakıbaba “Şanlıurfa’nın turizm açısından daha iyi şekilde duyurulması için bende kendi ülkemde gayret göstereceğim.”ifadelerini kullandı
- Almanya'daki yangınlar-
 
Önay;  Almanya'daki yangın olaylarına ilişkin görüşlerini sorması üzerine, Öney, Türklerin evlerinde çıkan yangınların çok üzücü olduğunu vurguladı.
 
Yangınların çıkış nedenine ilişkin araştırmaların sürdüğünü belirten Öney, şunları kaydetti:
 
"Şu ana kadar kundaklama olduğuna dair bir bulguya rastlanmadı. Baden-Württemberg eyaletinde geçen yıl 18 bin 400 yangın oldu, bu olaylarda yaklaşık 50 kişi hayatını kaybetti. Bu yangınlar ne yazık ki oluyor. Kötü binalarda bu yangınlar daha çabuk oluyor ve dumanlar insanları daha çok etkiliyor. Bunların olmaması için biz eyalet olarak bir yasa çıkarmak ve yangın uyarma cihazlarının her evde zorunlu olmasını istiyoruz. Umarım bundan sonra böyle şeyler yaşanmaz, bunlar çok üzücü şeyler. Umuyorum ve tahmin ediyorum ki arkasında ırkçılıkla ilgili bir şey yoktur. Biz şu an bu bilgiye sahibiz."
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48