Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Barınma Çadırında Fuhuş
Şanlıurfa’da çadır’da fuhuş yaptığı tespit edilen 1 Suriye uyruklu bayan olmak üzere 3 kişi yakalandı. Çadır belediye ekipleri tarafından yıkıldı.
 
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği Şanlıurfa şehir merkezinde  ve otoyollarda Fuhuş yapan suç örgütlerine yönelik başlattığı çalışmaların neticesinde yaklaşık 1 ay önce 70 adet evi mühürlendi. yapılan operasyonda çete üyeleri yakalayarak Adli mercilere teslim etti.
           
Fuhuş Çetesi Polisin hayretlere düşürdü…
           
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği görevlileri yapmış oldukları araştırmalar ve takipler sonucunda. Şanlıurfa  Akbayır Mahallesinde Tepelik Boş arazide normal şartlarda barınmak için kurulan Çadır’ın barınma amaçlı değil Fuhuş yapmak amaçlı kurulduğunu ve Bayanlarla Erkeklerin bu çadırda fuhuş yaptıkları tespit edildi.. Polis Fuhuş  yapılan Çadıra operasyon düzenledi. Daha önce hakkında Fuhuş’a aracılık ve yer temini suçlarından adli işlem yapılan H.Arslan, ve  Ö.Arslan yakalanarak gözaltına alındı. Aynı yerde fuhuş yapmak için gelen Ş.Süleyman isimli bayan ve 2 erkek şahıs gözaltına alındı.
           
Gözaltına alınan şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğüne yapılan sorgularında  kendini Ş.Süleyman olarak tanıtan bayanın aslında Suriye uyruklu N.Müsterihi olduğu anlaşıldı.Suriye uyruklu bayan  Hakkında Fuhuş ve Yalan beyanda bulunmak suçlarından işlem yapılmıştır.
           
Fuhuş olayına  karışan Ö.Arslan’ın yapılan Sağlık kontörlünde Hepatit B virüsü taşıdığı tespit edilmiş, Suriye uyruklu N.Müsterihi yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslimi edildi.
 
H.Arslan isimli şahıs hakkında Fuhuş’a teşvik, aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlarından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
           
Fuhuş amacıyla kurulan çadırın içinde;Yalıtım için kullanılan kilimler, Elektrikli ısıtıcı, yastıklar, döşekler olduğu  çadır,  Şanlıurfa Belediyesi ekiplerinin tarafından yıkılarak kaldırıl. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49