Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Bar'da cinayeti, 1 ölü, 1 yaralı
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Atatürk mahallesinde Bar'da çıkan tartışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Olay gece 22:30 sıralarında Haliliye ilçesi Atatürk mahallesi cebeci iş hanında meydana geldi. iddiaya göre İki arkadaş olan Ahmet Zeren (22) ve Halil Ağgün(22) gece Cebeci iş hanında bulunan  bir Bar'da eğlenmeye gitti.  Bar içinde Suriyelilerle tartışma çıktı. tartışma kavgaya dönüştü Ahmet Zeren ve Halil Ağgün çıkan kavgada Suriyeliler tarafından bıçaklandı. yaralılar kendi çabalarıyla bar'dan dışarı çıktı. yaralı iki arkadaş sokak ortasında biranda yere yığıldı. esnafın olayı haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. yaralılar Ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ahmet Zeren hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulamayarak vefat etti. arkadaşı Halil Ağgün ise yoğun bakıma alındı. polis Bar'da kavgaya karışanları gözaltına aldı. Bir yıl önce Askerden geldiği belirtilen Ahmet Zeren evli ve altı aylık bir çocuk babasıdır. Zeren'in cenazesi otopsi yapılamak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.
Kavgada ölen Zeren'in akrabası Ahmet Teke," Ahmet ile arkadaşı Halil Bar'a gitmişler burada hafif bir münakaşa olmuş daha sonra 20 kişi 2 kişiye saldırmış Ahmet'i kalbinden vurmuşlar diğer arkadaşını da bıçaklamışlar hastaneye kaldırmışlar hastanede ölmüş arkadaşı da yoğun  bakımda benim bir ricam var. Suriyelerden davacı oluyorum bugün benim başıma geldi yarın bir başkasının başına gelir Urfalı Urfalıyı bir yenmek için vurmaz bizim başımıza geldi başkasının başına gelmesin Cumhurbaşkanından Başbakandan rica ediyorum bunları başımızdan alın" dedi.
 Olayın yaşandığı Bar polis tarafından mühürlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49