Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Bankalar peş peşe mesaj gönderiyor
 Kredi kartında limit sınırlaması 1 Şubat’ta hayata geçiyor. Müşterilerine SMS’ler ile yeni yasayı hatırlatan ve kartta limitin gelirin 4 katı ile sınırlı olacağını bildiren bankalar, “Limit artışı için son fırsat. ‘Limit’ yazıp gönderin artıralım” diyor.

Bankalar “Taksit sınırı için için son fırsat” deyip arka arkaya tüketiciye kampanya mesajları gönderirken aynı politikayı kredi kartı limiti için de uygulamaya başladı. Müşterilerine gönderdikleri SMS ile 1 Şubat'tan itibaren yasa gereği kredi kartı limitine gelirin 4 katına kadar sınırlama getirileceğini hatırlatan bankalar, “Limit artışı için son fırsat. 'Limit, yazıp gönderin artıralım” diyor. Üstelik bankalar bu limit artışında da oldukça bonkör. Şöyle ki, 8-10 bin liralık kredi kartı limitini 18-20 binlere kadar yükseltiyorlar. Birçok vatandaşın limit artışında son fırsatı kaçırmamak için kredi kartı limitlerini artırmaya başladığı belirtiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48