Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Balkonda Yakalandı
Şanlıurfa’da 19 yaşındaki Y. E. hırsızlık yapmak amacıyla balkonundan girdiği bir evde yakalandı. Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisinin 40 tane sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı.19 yaşındaki hırsızlık şüphelisi kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaret etti.

Hava sıcaklığının geceleri 30 derecenin üzerinde olduğu Şanlıurfa’da sıcaktan bunalan vatandaşların uyurken balkon kapılarını açık bıraktığı evlere balkondan girerek hırsızlık yapan Y. E. son işinde yakalandı.  

Şanlıurfa’da hırsızlıktan 40 tane poliste kaydı bulunan 19 yaşındaki Y. E.dün gece Devteşti Mahallesindeki bir apartmanın birinci katındaki eve balkondan girdi. Sahur için uykudan uyanan ev sahibi gürültü üzerine odaya gittiğinde Y.E. ile karşılaştı. Hırsızlık yapmak amacıyla girdiği evde ev sahibi tarafından yakalanan şüpheli olay yerine çağrılan polise teslim edildi. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelinin İpekyol ve Devteşti Mahallelerinde evlere balkonlardan girerek hırsızlık yapan 19 yaşındaki Y. E. olduğu anlaşıldı.

19 yaşındaki hırsızlık şüphelisi Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliye ye sevk edildi.

Adliye ye götürülmeden önce Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Y. E. burada kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaret yağdırdı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49