Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Balıklıgöl’deki ağaçlar budandı
Balıklıgöl’deki hurma ağaçları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından budandı. Ağaçların gelişmesi ve daha güzel görünümü için, yerleşkedeki tüm ağaçların budanacağı belirtildi.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ekipleri, sabah saatlerinden itibaren Balılıgöl Yerleşkesi’ndeki ağaçları budamaya başladı. Ekipler tarafından budanan ağaçlar daha güzel bir görünüme kavuşurken, kesilen dallar ise toplanıp yerleşkeden atıldı.
Yerleşkede başlatılan budama çalışmaları, ilk etapta Balıklıgöl’ün girişindeki hurma ağaçlarından başlandı. Ekipler, yerleşkedeki tüm ağaçların budanacağını bildirdi. Ağaçların gelişmesi ve daha güzel görünüme kavuşması amacıyla titizlikle yapılan budamalar devam ederken, kış aylarının ardından tekrar yeşillenecek olan ağaçlar daha farklı bir görünüme kavuşacak.
Öte yandan ağaçların budanması, boy vermesine de neden oluyor. Budanan ağaçlar, daha kısa süre içerisinde uzuyor.
Budama çalışmalarının yapılması, vatandaşları da memnun etti. Balıklıgöl Yerleşkesi’nin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla yapılan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, bu anlamda ekiplere teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49