Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Balıklıgölde’da sandal keyfi
 Dünya’nın tek doğal akvaryumu olan ve Hz. İbrahim (A.S)’nin ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Balıklıgöl bugün turist akınına uğradı. Çevredeki esnaf gelen turist kafilesinden yüzleri güldü.
Hz. İbrahim'in ateşe atılmasıyla oluştuğuna inanılarak kutsal kabul edilen Balıklıgöl, havaların serinlemesiyle birlikte Türkiye'nin değişik illerinden turlarla gelen turistlerin akınına uğradı. 12 bin yıllık tarihi geçmişe sahip olan kentin en önemli simgesi durumundaki Balıklıgöl, kente gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilk durağı oldu. Balıklıgöl'ü dolaşan ziyaretçiler, fotoğraflar çektirip, balıklara yem attı, Sandal keyfi yaptı., Olaylar nedeniyle Yaz’ın gelemeyen turist kafileri havaların serilmesiyle birlikte gelmesi çevre esnafını yüzünü güldürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49