Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Balıklıgöl’de hafta sonu yoğunluğu
Şanlıurfa’nın en önemli turistik merkezi konumundaki Balıklıgöl, haftasonu ziyaretçi akınına uğradı.
 
Binlerce yerli ve yabancı ziyaretçinin uğradığı Balıklıgöl, haftasonunda havaların güneşli olması dolayısıyla yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Balıklıgöl’e gelen vatandaşlar, Balıklıgöl’ün gezmenin yanısıra, sabır makamında dua ederek, iyi dileklerde bulundu. Balıklıgöl’ün yanısıra Eyyüp Peygamber sabır makamını da ziyaret eden vatandaşlar, haftasonunun tadını çıkarmaya çalıştı. Yurt genelinde kış şartları yaşanırken, Şanlıurfa adeta bahardan kalma günlerinden birini yaşadı. Şanlıurfa’da havaların güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşların bir kısmı pikniğe çıkarken, büyük bir kısmı da ailesiyle birlikte Balıklıgöl’de vakit geçirdi. Balıklıgöl ve Eyyüp Peygamber sabır makamını ziyaret eden vatandaşlar arasında sadece Şanlıurfalı vatandaşlar yoktu. Şanlıurfalıların yanısıra, diğer illerden de yoğun bir ziyaretçi vardı. İl dışından Şanlıurfa’ya ilk kez gelenler, Şanlıurfa’yı çok beğendiklerini söylerken, Balıklıgöl’de hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha çok çevre illerden gelenlerin yoğunluk oluşturduğu ziyaretçilerden Şehmus Birlik, “Mardin’den geldik, Ardin buraya yakın olduğu için belli aralıklarla geliyoruz. Bu haftasonu da havalar güzel olduğu için ailemle birlikte geldik. Şanlıurfa gerçekten çok güzel bir şehir. Balıklıgöl ve Eyyüp Peygamber makamını ziyaret ettik. Ayrıca dönüşte Eyyüp Nebi makamını da ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49