Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Balıklı göl ziyaretçilerle doldu taştı

Sıcaklığın 14 dereceye ulaştığı Şanlıurfa'da güneşli havayı ve tatili fırsat bilen vatandaşlar, Balıklıgöl Yerleşkesi'ne akın etti. Hazreti İbrahim'in doğduğu, Hazreti Eyyüp, Hazreti Elyasa ve Hazreti Şuayp peygamberlerin yaşadığı rivayet edilen ve bundan dolayı ''peygamberler şehri'' olarak anılan Şanlıurfa, inanç turizmi açısından önemli potansiyeli barındırıyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlar, Hazreti İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağaraya girerek, dönemin hükümdarı Nemrut'un zulmünden kurtulmak için annesi tarafından burada bir süre saklanan Peygamber'in hatırasının bulunduğu mekanda dua ediyor.

Balıklıgöl, kente gelen ziyaretçilerin en fazla vakit geçirdiği mekanların başında geliyor. Hafta sonu nedeniyle yoğunluk yaşanan yerleşkeyi gezen ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirerek, balıklara yem attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49