Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Bakanların Urfa hatırası
AK Parti 8.Bölge Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen  Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile partili katıldı. Toplantı sonrası Egemen Bağış, Mehmet Ali Şahin, Vecdi Gönül Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakababa ve beraberinde heyet ile  toplantı sonrası Balıklıgöl’ü gezdi.
Egemen Bağış, Mehmet Ali Şahin, Vecdi Gönül’e Şanlıurfa’ya özgü siyah beyaz Puşu taktı. Yöresel kıyafetlere bakan grup daha sonra Balıklıgöl’de hatıra fotoğrafı çektirmeye gelen yeni evli iki çiftle karşılaştı. Çiftlerle hatıra fotoğrafı çektiren Mehmet Ali Şahin, Damada 100 lira taktı. Mehmet Ali Şahin, Damada 100 lira taktı. Heyet  İsot pazarını gezerek Urfa isotunu inceledi,  daha sonra esnafı ziyaret etti, çay içtiler. Bağış ve Şahin , vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49