Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Bakanlara Suriye giysisi hediye edildi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Suriyeli sığınmacıların kaldığı Harran konteynır kent tesisini ziyaret ederek oyuncak dağıttı.
 
Törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan ve Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım katıldı.
 
Bakan çelik ve Yıldırım Harran konteynır kentte giderek burada kalan Suriyelilerle bayramlaştılar çocuklara oyuncak dağıtan Bankalara Suriye yöresel abası giydirildi. Bakanlar Harran Konteynır kent ziyaretinden sonra Ankara’ya hareket etiler
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49