Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Bakan’dan Ticaret Borsası Meclis Başkanı’na Taziye Ziyareti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın’a taziye ziyaretinde bulundu.
 
Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa  Valisi Celalettin Güvenç,  Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya;  geçtiğimiz günlerde babası vefat eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın’a taziye ziyaretinde bulundu.  Taziyeleri Yunus Emre Caddesi’nde bulunan Özlek Cami Taziye Evi’nde kabul eden Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın;  Bakan Çelik ve Hisarcıklıoğlun’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Bakan Çelik ve Hisarcıklıoğlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın’a başsağlığı dileğinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Şanlıurfa Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve beraberindekiler verilen yemeğe katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48