Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Bakan’dan Tatil Müjdesi
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün sadece lise öğrencilerine tatil olacağı açıklanan 20 Mayıs Pazartesi gününün ilk ve ortaokul öğrencileri için de tatil edildiğini söyledi.
 
Burdur'da düzenlenen "2. Ulusal Hayvancılık ve Süt Ürünleri Fuarı"nın açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile lise öğrencileri ile birlikte ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin de 20 Mayıs'ta tatil yapacaklarını söyledi.
Fuarın açılışının ardından Burdur Valiliğini ziyaret eden Bakan Avcı burada yaptığı konuşmada öğrencilere tatil müjdesi verdi. Bakan Avcı geçtiğimiz gün yapılan açıklamalarda bir yanlış anlaşılma olduğunu, 20 Mayıs tarihinde sadece lise öğrencilerinin değil, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin de tatil yapacağını belirtti. Bakan Avcı "Bunu Burdur'dan açıklamak güzel olur diye düşünüyorum. 19 Mayıs bayramı geliyor. Dün yapılan açıklamalarda yeterince netleştiremediğim ifadeden ötürü yanlış anlama söz konusu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile yapılacak olan kutlamalara lise düzeyinde gençler katılıyor biliyorsunuz. İlkokul ve ortaokullar 23 Nisan bayramında daha çok katılıyorlar. Tatil konusuna gelince sadece liselere değil bunu düzeltiyoruz, ilkokul ve ortaokullarımız da 20 Mayıs günü tatil yapabilecekler" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49