Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Bakan Selçuk Zeytin Dalı Kampüs Okullarının açılışına yaptı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Bakan Selçuk'u GAP Havalimanı'nda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Halil Özşavlı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile kurum amirleri karşıladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ilk resmi ziyaretini 692 bin öğrencinin bulunduğu Şanlıurfa'ya yaptı. GAP Havaalanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, Halil Özşavlı, protokol ve partililer tarafından karşılanan Bakan Selçuk, uzun araç konvoyuyla Zeytin Dalı Harakatı Kampüsü adı verilen Haliliye Eğitim Kampüsü'ne geçti. Açılışta konuşan Bakan Selçuk, Şanlıurfa'nın gönül şehri olduğunu belirterek "Peygamberler şehrinde Şanlıurfa'da sizlerle beraber olmak ve Türkiye'deki ilk ziyaretimi Şanlıurfa'ya yapmış olmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum. Bana hep şunu sordular; dediler ki; '81 il içerisinde niye Şanlıurfa'yı tercih ediyorsunuz?' O bana kalsın dedim. Çünkü Şanlıurfa gönül şehridir, gönlümde kalsın dedim. Buradaki halinizi görünce de ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Sayın belediye başkanımızın sesinde o heyecanı görünce, sayın valimizin yaptığı değerlendirmeyi hissedince, Şanlıurfa'ya çok çok özel bir bakış gerektiğini anlamış oldum. Bu şehirler sadece bizim değil, dünyanın şehirleri. Bizim kimliğimiz, ailemiz Şanlıurfa. Burayı yüceltmek istiyoruz, insanlarımızı yaşatmak istiyoruz. Bu toprakları bereketlendirme istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49