Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Bakan Koca'dan koronavirüs aşısı açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili açıklama yaptı. Koca, "Bakanlığımızın Aşı Enstitüsü koronavirüse karşı aşı geliştirilmesi için harekete geçti. Umut verici her bilimsel çabayı destekleyeceğiz. Maliye Bakanlığımız fon oluşturmaya hazır" dedi.

Çin'de ortaya çıkan ve dünyaya yayılan koronavirüsten ölenlerin sayısı 17 bini aştı. Türkiye'de ise ölenlerin sayısı 37'ye vaka sayısı 1529'a yükseldi. Koronavirüs tedavisi için tüm dünyada çalışmalar sürerken Türkiye'den de ilk hamle geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili Türkiye'nin harekete geçtiğini belirterek, "Bakanlığımızın Aşı Enstitüsü koronavirüse karşı aşı geliştirilmesi için harekete geçti. Umut verici her bilimsel çabayı destekleyeceğiz. Maliye Bakanlığımız fon oluşturmaya hazır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49