Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Bakan Kılıç,“Şanlıurfa büyük yatırım yağacağız“
 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa büyükşehir Beledeyesini ziyaret etti. Kılıç,  10 adet semt sahası yapılacağı müjdesini verdi.
Bazı temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ilk ziyaretini Şanlıurfa Valiliğine gerçekleştirdi. Ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Bakan Kılıç daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada Şanlıurfa’da 2 ay içerisinde 10 tane semt sahası yapılacağını söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakkıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa ilçe Belediye Başkanları ile Büyükşehir Meclis üyeleri ile bir araya gelen Bakan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığının Şanlıurfa'da yaptığı ve yapacağı yatırımları görüştü.
Bakan Kılıç, Başbakanımızın Mardin'de geçen gün itibari ile açıklamış olduğu Eylem planı çalışmaları kapsamında ilk adımını bu gün Şanlıurfa'da atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hükümetinizin gençlere yönelik başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında gençlerimizin geleceğe kendilerini daha emin bir şekilde hazırlaması adına ilk adımı Şanlıurfa'da atıyoruz. İlerleyen dönemlerde farklı illerimizde farklı çalışmalarımız olacak. Gençlik kampı, yurtlar ve sportif alt yapı konusunda gençlerimizin de sosyal sorumluluklarının da bilincinde olarak gelecek nesillere yürümesini hedefliyoruz. Ülkemizde farkındalıklar bizim zenginliğimizdir. Bizim aramızda ayrı gayrı yoktur. Birlikte bayrağımızın altında ülkemizi geleceğe hazırlamalıyız. Ülkemizin geleceğe yürümesini engellemek isteyenlere ise milletimiz hiç bir zaman fırsat vermeyecektir" dedi.
Kılıç,  Şanlıurfa'ya 10 sentetik çim saha yapacaklarının müjdesini veren Bakan Kılıç, " Önümüzdeki aylarda buranın açılışana geleceğiz, bu anlamda Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun.  Belediyelerimizin spora ve sporcuya vermiş olduğu desteki görüyoruz. Bu anlamda Başkanımız Nihat Beyin vermiş olduğu destekleri de görüyoruz.  Engelli sporcularımızın gayretleri, hayatlarının önünde bir engel olmadığı bizleri mutlu etti. Türkiye'nin en genç nufusuna sahip illerinden biri olan Şanlıurfa'mızda ortaklaşa yürüteceğimiz çalışmalar geleceğe çok güzel bir yansıma getirecektir. Bu ülkeyi sahiplenen herkes Türkiye'nin bir parçasıdır. Ülkemizi dünyanın ilk 10 ekonomisine koymamız için hep birlikte ortak bir şekilde gayret göstermemiz lazım "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49