Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Bakan Kılıç Urfa Valiliğini ziyaret etti
 Bir dizi Toplantılar gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çagatay Kılıç, hükümetin yapacağı sportif yatırımlar ile teröre karşı en büyük silah olacağını söyledi. Kılıç, Şanlıurfa’ya 10 semt sahası ve yüzme havuzları yapılacağının müjdesini verdi.
Bazı temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya dün akşam gelen Bakan Akif Çağatay Kılıç temaslarına ilk olarak bugün Şanlıurfa Valiliğinden başladı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, tarafından karşılanan Bakan Kılıç Urfalılara spor tesisi müjdesi verdi. Kentte gençlerin daha aktif olarak spor yapabilmeleri için tesis eksiğinin ortadan kaldırılması yönünde çalışmalara başladıklarını söyleyen Bakan Kılıç "Şanlıurfa'ya modern spor tesisleri yapacağız" dedi.
Valilik ziyaretinde basın mensuplarına açıklama yapan, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’ya 10 semt sahası ve yüzme havuzları yapılacağının müjdesini verdi. Kılıç, Gençlik ve spor müdürlüğü atamasıyla ilgili  “Şanlıurfa deneme tahtası olmamıştır, olmayacak da ve buraya bir müdür atanacaktır” cevabını verdi.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, ziyaretin sonunda Bakan Kılıç’a Balıklıgöl tablosu hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49