Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Bakan Kılıç Şanlıurfa'ya geldi

ABDULLAH YİĞİT 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç   Şanlıurfa'ya geldi.
Bir dizi ziyaretler yapacak olan Bakan Kılıç'ı  Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ,Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba,  Kemalettin Yılmaztekin , Mehmet Ali Cevheri , Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Ak parti Şanlıurfa il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  ve  çok sayıda partililerin karşıladı.
Bir otele geçen   Gençlik ve spor bakanı Akif Çağatay Kılıç   ve beraberindeki heyet  Akşam yemeği yiyerek  istişare  toplantısı yaptı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa Valiliği, Büyük Şehir Belediyesi ve Ak Partiyi ziyaretinin ardından Harran Üniversitesinde de bazı temaslarda bulunacak.  Kılıç’ın ayrıca STK Temsilcileri ile bir araya gelip Bölge sorunları ve çözüm önerileri noktasında bir toplantı yapacağı bu toplantının ardından Şanlıurfa’dan ayrılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49