Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Bakan Fakıbaba barış yemeğine katıldı

3 Ay önce Haliliye ilçesi Bamyasuyu Mahallesi'nde İddiaya göre, icra takibi yüzünden aralarında husumet bulunan birbirine akraba Kaymaz ve Köseoğlu aileleri bankanın koyduğu icra takibi nedeniyle Avukatlık bürosunda iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma büro dışına taşıp, sokakta da devam etti. İki ailenin telefonla ulaştığı yakınlarının da gelmesiyle büyüyen tartışmada taraflar birbirine taş ve sopa ile saldırdı, tabanca ateşlendi. Çıkan çatışmada 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

Köseoğlu ve Kaymaz aileleri arasında başlayan husumet, Bakan Fakıbaba ve kanaat önderlerinin girişimiyle bir düğün salonunda düzenlenen barış yemeği düzenlendi. Barış yemeğine Vali Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Kemalettin Yılmaztekin, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti il başkanaı Zeynel Abidin Beyezgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve iki tarafına aileleri katıldı.

Bakan Fakıbaba, , " Allah bu arayı düzeltenlerden razı olsun. Oluyor, bu olaylar, hayat bu. İstemezsek de trafik kazası olur ama bu trafik kazasını kabul etmek ve onların önlemini almak bizim görevimiz. Onun için Allah yine bu barışta emeği olan herkesten razı olsun." dedi.

Yenen yemeğin ardından edilen barış duasıyla iki tarafiki ailenin önde gelenlerinin sarılmasını sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49