Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik,“Tayyip Erdoğan’ın dik adam olmasından rahatsızlar”
Irkçılık, ayrımcılık ve İslam düşmanlığı tavan yapmış
Dünya ve Türkiye, bölgemizin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Allah aşkına bir düşünmenizi istiyorum; batıda bize tavsiye edilenlerin tam karşısında ırkçılık, ayrımcılık ve İslam düşmanlığı zirve, tavan yapmış durumda.Yani anlamak mümkün değil. Bu bize 30 yıldır, 40 yıldır, 50 yıldır tavsiyelerde bulunan batı nerden nereye geldi, ne hale geldi. Ne konuştuysak bunu yerine getirmeye çalışan siyasetçiyiz, biz hiçbir zaman politikacı olmadık.Biz ve Allah’a şükür çizgimizde bembeyaz bir sayfadır.Çok şükür bir lekede kimse konduramamıştır, konduramazda.Her yerde de meydan okuyoruz. Arkadaş vicdanen, gönülden rahat.Bakınız bu samimiyetle size söylüyorum.Mücadele çok net; hedef Türkiye, arkadaş hedef Türkiye.Amsterdam’a gidin bakın hedef Türkiye. Berlin’e gidin bakın hedef Türkiye.Yalnız orda kalsa,Türkiye siyasi istikrarı sağladı. 15 yıldır bir şeyler yapıyoruz.Ya şu oturduğumuz alan bile bu istikrarın neticesidir.Şu parklar, şu Şanlıurfa’nın alt yapısı, üst yapısı, gelişmenin altında yatan 800 yataklı Eyyübiye hastanesinin altında yatan istikrar yapılacak Bin 700 yataklı hastanenin altında yatan istikrar biten Üniversite Hastanesi ve Harran Üniversitesinin altında yatan istikrar,Organize Sanayi Bölgesindekifabrikalar istikrarın neticesi.Ne sayarsan say, binlerce hizmet her yerde, bunların tamamı istikrarın neticesinde elde edilen ve elde edilecek olan daha çok şeyler. Bu gidişatın, bu milletin mutluluğu, bu bölgenin mutluluğuna giden bir yol olduğunu gördükleri için frene bastılar ve tekrar piyonları devreye koydular. İşte hedef Türkiye ama esas hedeflerden bir tanesi de bu istikrarın ana unsuru olan Recep Tayyip Erdoğan” dedi. 

Bugünkü Başbakanın yetkilerini Cumhurbaşkanlığına taşıyoruz
Referandumu istemeyen Avrupa ülkelerine de sitem eden Bakan Faruk Çelik, “Ya şimdi Hollanda’da krallık var mı, var.Siz hiç bir zaman Şanlıurfa’da yürüyüş yaptınız mı?    
‘Bu krallığı kaldırın Hollanda’ diye bir şey dediniz mi?  Almanya’da Eyalet var mı var. Hiçbiriniz kalkıp dediniz mi,‘sen niye bu eyaleti kurmuşsun’ dediniz mi yok. Türkiye’de böyle bir talep var mı? Size ne oluyor be kardeşim,biz ister Cumhurbaşkanı, Başbakan,ister Cumhurbaşkanı Sistemi ile idare ediliriz. Size ne oluyor.BugünküBaşbakanın yetkilerini Cumhurbaşkanlığına taşıyoruz. Milletin yüzde 57 oyunun daha üzerindeki bir oyla da bir Başkan seçiyoruz. Cumhurbaşkanı seçiyoruz ve Türkiye yönetimde istikrarı ve hizmetlerde hız almayı sağlayacakbir yönetim anlayışı getiriyoruz. Tek adam falan dertleri değil, onu söyleyeyim. Tayyip Erdoğan’ın dik adam olmasından rahatsızlar bunlar.Dik adam bütün problemleri.Hele böyle yamulan, yumulan bir tip olsa, her işlerine uygun bir lider olsa kimse için bir problem olmayacak. Dik adam Hak’kın yanında, mazlumun yanında, doğrunun yanında.Rahatsızlık duydukları bunlar.Ve inanıyorum ki her dönemde olduğu gibi Şanlıurfa’mız yine en sağlıklı kararını bu dönemde de verecek. Bundan en ufak bir endişemizin olmadığını belirtmek istiyorum” diye konuştu. 
Toplantı, karşılıklı soru-cevap şeklinde devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49