Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor bayram sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Bakan çelik, “Viranşehirliler ülkelerine sahip çıkacak”
Zahireciler Başkanı Remzi Atan da, Borsa esnafı adına EVET oyu verecekleri sözünü verdi. 
Viranşehir Zahireciler Borsası Başkanı Remzi Atan ve esnafı ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, “Burası Bölgenin en büyük Zahireciler Borsası. Maşaallah esnafımız satıştan memnun.Kendilerine ülkemizin geleceği için, milletimizin huzur ve refahı için, tek millet, tek bayrak, tek vatan için 16 Nisan günü EVET oyu vermelerini istedik. Ülkelerine sahip çıkmalarını istedik. Sağolsunlar, esnafımız da, Borsa Başkanımız da bizi verdikleri cevaplarla memnun ettiler. Ülkelerine sahip çıkacaklarını belirterek 16 Nisan günü EVET oyu verecekleri sözünü verdiler” dedi.
Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve Milletvekillerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Viranşehir Zahireciler Başkanı Remzi Atan, Borsa esnafı adına EVET oyu verecekleri sözünü verdi. 
Bakan Çelik’in ziyaretine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Doç.Dr. Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, AK Parti İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de eşlik ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48