Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik Urfa Dünya Şehri
Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri ve pek çok medeniyetin ortak noktası olan Şanlıurfa’da Kültür Günleri’nde, konferanslar, tiyatro oyunları, sergi ve yemek yarışmaları düzenlendi.
 
Urfa City AVM'de düzenlenen Kültür günleri programına Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti milletvekilleri, STK Temsilcileri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve vatandaşlar katıldı.
 
Açık Öğretim Sınavı Müziğin Sesini Kesti
 
Kültür Şöleni Gökmen Konseri ilke başladı. Gökmen vatandaşları güzel ezgilerle coştururken Müziğin sesi bir anda kesildi. Urfa City AVM'de özel bir kurum tarafından düzenlenen kültürler buluşması etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Programda yer alan Gökmen konser çevrede bulunan okulların şikayeti üzerine durduruldu. Konser, polis ekiplerinin uyarması sonucu önce 10 dakikalık bir durdurma ardından kısık bir sesle devam etti.
 
Bakan Çelik Urfa Dünya Şehri
 
Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Faruk Çelik,” Anadolu Coğrafyası Anadolu toprakları zengin bir tarih ve kültür mirasını içinde barındırıyor. Şanlıurfa öne çıkmada önemli gelişmeler kaydediyor, Göbeklitepesi ile Halepli bahçe mozaikler, Baliklıgölü, Eyyüp Nebi, Hz Yakup ve özelikle Bazda mağaraları, Şuayip şehri, bir çok tarihi mekanı bünyesinde barındıran bir şehir, Şanlıurfa’nın mutfağı var Kebabı var, Çiğ köftesi var ağız tadı var ağız tadını biliyor Şanlıurfa Folkları var, Ezgileri var Gez dünyayı demişler bana göre eksik getirmişler Gez Dünya’yı gör Urfa’yı olması gerekir dedi”
 
Konuşmalarından ardından  Kültür günleri programına katkı sağlayanlara plaket verildi.
Bakan Çelik Urfa City’de Kültür Günleri’nde düzenlenen sergi ve yemek lezzetin açılışına yaparak Şanlıurfa’nın  yemek ve tatlıların tadına baktı Bakan Çelik tadına baktığı yemek ve tatlıların parasını ödedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49