Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik Topçu Meydanında Ringe Çıktı
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Topçu Meydanı’nda İftar yemeğinde büyük yoğunluk yaşandı.
Haliliye Belediyesi’nin verdiği iftar yemeği büyük yoğunluk yaşandı. İftar programına katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e sorunlarını anlatmak isteyen bazı vatandaşlara korumalar engel olunca kısa süre arbede yaşandı. 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, beraberinde AK Parti Milletvekilleriyle birlikte seçim bölgesi olan Şanlıurfa’ya geldi. Merkez ilçe Haliliye Belediyesince Topçu Meydanında organize edilen iftar yemeğine katılan bakan Çelik,  vatandaşların yoğun ilgisi arasında kendisine ayrılan masada oturdu.
 
21. YÜZYIL TERÖR YÜZYILI HALİNE GELDİ
 
 İftar öncesinde bir konuşma yapan Bakan Çelik,  “Allah ağzımızın tadını bozmasın, huzurumuzu bozmasın diyorum ve huzur bozanları ıslah etsin temennisinde bulunuyorum. İşte biz bu güzel sofrada bir arada iken etrafımıza baktığımız zaman şiddetin ve terörün hangi noktaya geldiğini hepimiz görüyoruz. Etrafımızda kan var kin var, etrafımızda aç var açık var, etrafımızda sefalet var etrafımızda sefahat var ve etrafımızda komşusu açken tok yatanlar var. 21. yüzyıl sözüm ona teknoloji yüzyılı olacaktı, huzur yüzyılı olacaktı tam aksine 21. Yüzyıl terör yüzyılı haline geldi. Ağırlıkta olarak İslam aleminde yaşanan olaylar inanın bizi derinden üzmektedir. Bütün Müslümanlar bu mübarek ayda gerçekten büyük bir üzüntü içerisindedirler. Öncelikle İslam dünyası olarak kendimize çeki düzen vermek durumundayız. Nasıl oluyor ki dinimizin adı İslam ve barış anlamına geliyor barış dini İslam’da ne acıdır ki bütün bu İslam coğrafyasında terör ve savaş kan ve gözyaşı var bunlar neden oluyor. Barış dini olan ve barış dinine samimi olarak inanan insanların yaşadıkları bu coğrafyada bu hüzün verici hadiseler neden yaşanıyor bunları bir kez daha düşünmemiz gerekiyor” dedi.
 
BOKS ELDİVENİ TAKTI MEYDAN OKUDU
 
Yapılan konuşmaların ardından Bakan Çelik, Haliliye Belediyespor kulübünde yer alan ve çeşitli dallarda dereceye giren sporculara madalyalarını taktı. Muay Thai şampiyonasında dünya şampiyonu olan Yıldırım Oğuz, karşılaşmada eline taktığı boks eldivenini Bakan Çelik’e hediye etti. Hediye edilen boks eldivenini giyen ve vatandaşların hele bir tane vur demesi üzerine Bakan Çelik, dünya şampiyonu Yıldırım Oğuz’a ani bir hareket yaparak sol omzuna vurdu. Bakanın Yıldırım’a vurmasıyla alanda gülüşmelere neden oldu.
 Proğram sonrasında ise bazı vatandaşlar ve kadınlar Bakan Çelik'e sorunları aktarmak isterken ezilme tehlikesi geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49