Öne Çıkanlar baskan Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu MEBden son dakika sınav kararı! Sınavlar ertelendi! Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik, “Şanlıurfa gençliği ile gurur duyuyorum“
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, kent temasları çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik buluşmasına katılarak gençlere seslendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Meclis üyeleri ve genç sporcuların katılım gösterdiği buluşmada gençlere seslenen Bakan Çelik, "Şanlıurfa gençliği eğitim ve spor alanında her geçen gün daha da çıta yükseltiyor" dedi.
Konuşmasında gençlere nasihatler de veren Bakan Çelik, "Gençlik, gelecek demektir. Gelecek sağlıklı olacaksa sağlıklı gençlere ve sağlıklı beyinlere ihtiyaç vardır. Eğer sağlıklı değilse bir gençlik ya ailesinin, ya mahallesinin ya şehrinin ya da ülkesinin geleceğine faydalı olamaz. İşte biz onun için sporcu gençlik dediğimiz zaman sporla ilgilenen, Şanlıurfa'nın geleceğine artılar koyan bir gençlik hedefliyoruz. Biz, genç kardeşlerimizi bu açıdan görüyoruz. Gençler bu çağlarında ilgilenmeleri gereken alanlardan bir tanesi okumaktır, eğitimdir ve spordur. Gençlerimiz sporun her branşında var olmalılar. Şanlıurfa'daki bu genç nüfusun spor alanındaki gelişimi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" diye konuştu.
 
BAKAN ÇELİK: BAŞBAKANIN YETKİLERİNİ CUMHURBAŞKANINA TAŞIYORUZ
Buluşmada 16 Nisan Halk Oylaması ile ilgili gençlere bilgiler de veren Bakan Çelik, "Tabi devletin tepesinde iki tane yetkili adam Türkiye için sorun olmuştur. Biz, Anayasa değişikliği ile Başbakanın yetkilerini Cumhurbaşkanına taşıyarak bu konudaki çelişkileri kaldırmış olacağız. Türkiye'deki bu kavga dönemini 16 Nisan'da bitireceğiz. Neticesinde seri bir şekilde yönetim anlayışı, seri karar alma mekanizmasının olduğu bir sisteme geçeceğiz. Bu geç kaldığımız tabloyu 16 Nisan'da tamamlayacağız. Türkiye ondan sonra daha da hız almış bir noktaya taşıyacağız" şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN ÇİFTÇİ: GENÇLER, 18 YAŞINDA SEÇİLME HAKKI KAZANIYOR
Bakan Çelik'in ardından Şanlıurfa gençliğine yönelik yatırımları aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise gerek şehir merkezinde gerekse 13 ilçenin tümünde hayata geçirilen projeleri sıraladı. Lisanslı sporcu sayısını arttırmak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'yı spor anlamında bir spor şehri olması için adımlar atıyor. Onun için amatör spor kulüplerimizi ve Şanlıurfa Büyükşehir Spor Kulübü her branşta Şanlıurfa'yı çok güzel bir noktaya taşımayı amaçlamıştır. Bugün de bünyemizde 3 bin 200 sporcu ile lisanslı sporcumuz giderek artıyor. Gençlerimize yönelik hizmetleri sıralamışken Anayasa Değişikliğinde de gençlerimizi ilgilendiren konular var. Bunlardan bir tanesi İnşallah 16 Nisan'daki halk oylamasında gençlerimize bu kez seçilme hakkı verilecektir. Bu da aslında hükümetimizin gençlere ne kadar önem verdiğini gösteriyor" diye konuştu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49