Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik referandum çalışmalarına hızlı başladı
Eyyübiye ilçesi sağlık mahallesinde yapılan açık hava toplantısında vatandaşlara seslenen Bakan Faruk Çelik," Sağlık mahallemiz yaptığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla adına yakışır bir mahalle olacak" dedi.
Mahalle halkının yoğun katılım sağladığı toplantıda vatandaşların sevgi gösteri ile karşılanan Faruk Çelik," Daha önce değerli arkadaşlarımızla beraber sağlık mahallemize  bir neşter atılmasını ifade etmiştik ve alt yapı çalışmalarımızı başlatmıştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Eyyübiye Belediye Başkanlarımızın çalışmalarıyla sağ olsunlar köyümüzün alt yapı çalışmasında sona doğru gelmiş durumdayız. Bir taraftan alt yapı çalışmalarını yaparken bir taraftan da parke taşı ile üst yapı çalışmasını sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde ise kanalizasyon çalışmalarına başlayacağız. Çalışmaların tamamlanmasıyla sağlık köyü adına yakışır bir köy olacak"dedi.
Eğitim konusunda çalışmaları devam ettiğini belirten Faruk Çelik," Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanımızı Şanlıurfa'ya davet ettik. Burada büyük köylerimize lise yapılmasının kararını aldık. Artık büyük köylerimizde öğrencilerimiz eğitimlerini köylerini alacak"dedi. 
Bakan Çelik,"Biz sizlere hizmet ederken sizlerden de talebimiz belli. Siyasette hizmet yapan kadroları biliyorsunuz . Anayasa değişikliğini önünüze getirdik. Sağlık mahallesi olarak, Şanlıurfa olarak sizlerden öyle yarım yamalak değil tam destek bekliyoruz. Hayır diyenlere Allah aşkına bir bakın. Bunların sağlık köyüne dünde, bugün de, yarın da sizlere faydaları olmayacak. Sizlere hizmet eden AK Parti kadroları önünüze yanlış şeyler getirmez. Bugün de getirmedik. Bizim hizmetten başka bir derdimiz yok. Geçtiğimiz iki yıl terörle uğraşmasaydık, inanıyorum ki Şanlıurfa'da en az elli bin gencimiz sanayide çalışacaktı. Ama kalkınmamızı istemiyorlar, gelişmemizi istemiyorlar. Birliğimizi ve beraberliğimizi istemiyorlar. Ama onlara inat 'Evet' diyeceğiz. İnşallah 16 Nisan akşamı bizleri Ankara'ya yine güçlü bir şekilde göndereceksiniz. Bütün mahallelerimiz sağlık mahallesi gibi alt yapısı bitmiş, üst yapısı bitmiş, asfaltları yapılmış, okulları ayağına gelmiş olacak. Sağlık konusunda devasa adımlar attık. Son olarak Bölgenin en büyük hastanesi olan Eyyübiye ilçemizdeki 800 Yataklı Eğitim ve Araştırma hastanesi hizmete sunduk. Şimdi ise 1700 yataklı şehir hastanesini yapacağız. Şanlıurfa modern, gelişen, kalkınan bir şehir oluyor. Bunlar nasıl oluyor. Sizlerin destekleri oluyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49