Öne Çıkanlar Şanlıurfada Kamyonet Şarampole Yuvarlandı Sri Lanka Heyeti Vali Erini Ziyaret Etti Tüm gözler saat 17:00a çevrildi Şanlıurfda silah atılmaması için uyarı pankartı asıldı atakent

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik İle Gap Sukay'da İncelemelerde Bulundu
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte GAP SUKAY tesislerini gezdi. Tesislerdeki çalışmaları değerlendiren Bakan Çelik, "GAP SUKAY tüm Urfa halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Faruk Çelik ve AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan GAP SUKAY tesislerinde incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programının ardından alanda temaslarda bulunan Başkan Nihat Çiftçi, proje ile ilgili detayları Bakan Faruk Çelik ile paylaştı.
GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY Projesi'nin Şanlıurfa için hayırlı olmasını dileyen Bakan Çelik, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.
İçerisinde her türlü sosyal donatının yer alacağı GAP SUKAY'ın Şanlıurfalıların buluşma merkezi olacağını da sözlerine ekleyen Bakan Çelik, Şanlıurfa'ya yönelik yatırımların devam edeceğini söyledi.
BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ AÇILIŞI YAPILACAK
İçerisinde 35 bin metrekarelik gölet ve yaklaşık 5 bin metrekarelik ada ile ada çevresindeki yeşil alan ve spor alanlarından oluşan GAP SUKAY'da gölet derinliği ise 1.5 metre olacak. Restoranlar, kafeteryalar, açık kapalı yüzme havuzları, aqua park, biyolojik gölet, temalı bahçeler,çocuk oyun ve oturma alanları, koşu parkuru, etkinlik meydanları, su oyunlu havuzlar, atletizm parkuru ve bir çok sosyal amaçlı kullanım alanlarının tümünü içerisinde bulunduracak GAP SUKAY, kısa bir sürede tamamlanacak. Tesislerin açılışı ise Ramazan Bayramı'nın ikinci günü düzenlenecek törenle yapılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49