Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik, İlçe Başkanlarını Tebrik Etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, yeni atanan İlçe Başkanlarını makamında kabul ederek görevlerinde başarı diledi.
Ankara’da çalışmalarda bulunmak üzere İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile birlikte bulunan Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Bakan Faruk Çelik’i makamında ziyaret ettiler.
 
 Şanlıurfa’daki çalışmaları Bakan Faruk Çelik’e aktaran İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bakanımız Faruk Çelik’i ziyaret ettik. Yeni kurulan üç merkez ilçe başkanımızla birlikte Şanlıurfa’daki teşkilat çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik” dedi.
 
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise AK Parti Genel Merkez tarafından atanan İlçe Başkanlarına çalışmalarında başarı diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49