Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik, Gıda'ya hakim olan Dünya'ya hakim olur
GAPTEM'de  düzenlenen programa Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kurum amirleri ve çiftçiler katıldı. Program sinevizyon gösterisi ile başladı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da startını verdiği Tarımsal Eğitim Seferberliği programında, Avrupa ülkelerine seslenerek, bir kez olsun insanlığınızı hatırlasanız da bu Afrika ülkelerindeki perişan insanlara sahip çıksanız ve terörist seviciliğinizden darbeci seviciliğinden vazgeçseniz” dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik Şanlıurfa’da startını verdiği Tarımda Eğitim Seferberliği ve Milli tarım programında ilgili yaptığı açıklamada;, “Dünya Afrika ülkeleri açlıkla karşı karşıya iken diğer taraftan bakıyoruz, dünyadaki tahıl stokları  500 milyonları aşmış bulunuyor. Bir yandan stoklar artırılıyor, diğer taraftan da insanlar çok ciddi bir şekilde açlıkla mücadele ediyor. Bu tarım programı vesilesiyle o ülkelere de seslenmek istiyoruz.  Sözüm ona çağdaşlara o teröristlere o darbecilere kucak açacağınıza, her gün aç yatan ekmeğe muhtaç bu insanlara el uzatsanız. Onlara sahip çıksanız doğru olmaz mı Allah aşkına. Bir kez olsun insanlığınızı hatırlasanız da bu perişan insanlara sahip çıksanız ve terörist seviciliğinizden darbeci seviciliğinden vazgeçseniz” şeklinde konuştu.
Daha sonra Birecik, Haliliye, Siverek ve Akçakale'de yapılan bağlantılarla eş zamanlı olarak tarımsal eğitim seferberliği başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48