Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik, esnafı ziyaret etti
Bakan Faruk Çelik’in bugün ki durağı Siverek ilçesi oldu. Merhum Şanlıurfa eski milletvekili Eyüp Cenap Gülpınar Kültür Merkezinde Siverekli STK, kanaat önderleri ve esnafla buluştu.
Bakan Çelik'e Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz Bakan Çelik’e eşlik etti.
Bakan Çelik, yaptığı konuşmasında “ Şimdi Siverek’te caddelerde sokaklarla kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu Ankara’da yaşanan ve dolayasıyla 80 milyonu rahatsız eden gelişmelerden dolayı birinci dereceden Ankara’yı ikinci derecede ise Türkiye’deki işlerden dolayı. Oysaki biz, 2011 yılında sizlerin huzuruna geldiğimiz zaman dedik ki canla başla Siverek’in, canla başla Şanlıurfa’nın ve bu bölgenin sorunlarını çözeceğiz dedik. Kollarımızı sıvadık o kadar çok şey yaptık ki, bugün ki konuşmamı iki bölümden yapacağım. Kardeşler Siverekliler, bu topraklar üzerinde çok ciddi şekilde oyun oynamak isteyenler var. Bunları en iyi sizler bilisiniz, öteden beri yaşananları en iyi bilen sizlersiniz. Ne istiyorsunuz siz be, bizler kardeşiz, Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla Çerkeziyle bu millet etle tırnak olmuş. Kimsenin kimseden farkı yok. Niye rahatsız oluyorsunuz bu bizim birlikteliğimizden? Derdiniz ne. Bu bölge bu coğrafya kalkınmasa, hayat standartları yükselmesin, işsizler iş bulmasın, çaresiz çare bulmasın diye çok öteden beri üzerimize geliniyor. Bugüne kadar gizli geliyorlardı, kapalı geliyorlardı bilemiyorduk acaba düşman bu mu diye seçemiyorduk ama şimdi gördük. Perdenin önündeki düşmanla arkasındaki kim bunları net bir şekilde gördük. dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49