Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik, Ceylanpınar'da
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde Ceylanpınar Belediyesi tarafından yaptırılan 200 yataklı kız öğrenci yurdunun temel atma törenine katılan Çelik, ardından da Ceylanpınar Belediyesince Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılan 48 kültür evinin toplu açılış törenine geçti. Çelik, törenlerden sonra AK Parti İlçe Başkanlığınca Özbek Mahallesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda vatandaşlara seslenen Bakan Çelik, Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Ülkenin çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirten Çelik, buna karşı birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.
Ceylanpınar'daki bütün kardeşlerim, hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin hep beraber 'evet'te birleşmelidir. Ceylanpınar'a yakışan budur. Bunun için bir haftanız var. Gece gündüz demeden, herkesin anlayacağı dilden konuşacaksınız ve onları ikna edeceksiniz. Böylece güçlü bir şekilde 'Evet' yankılanacak." Suriye'de yaşanan savaş nedeniyle sınırdaki Ceylanpınar'ın bazı sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu dile getiren Çelik, vatansızlığın zorluğuna değindi. Vatan ve bayrağın önemini vurgulayan Çelik, "Allah kimseyi vatansız bırakmasın, Allah bu bombalarla, uçaklarla, tehditlerle hiç kimseyi karşı karşıya bırakmasın. Onun için vatan çok önemli. Her ülkenin bayrağı var. Bu bayrağı, Allah korusun, gönderden indirirseniz, bu devleti bölmek, parçalamak isteyenlere alet olursanız, vatansız kalırsınız. O zaman Suriyeliler gibi olmayız, bizim gidecek yerimiz yok, bizi kabul edecek kimse yok. Onun için bu topraklar üzerinde oyun oynamaya çalışanlara dönük Ceylanpınarlıların çok daha uyanık olması gerekiyor. Onun için 16 Nisan'da Ceylanpınar'ın firesiz, yüzde 100 destek vermesi gerekiyor."  Bakan Çelik, "Darbelere son vermek, istikrarlı yönetim, dayanışma, birlik ve beraberlik için 16 Nisan çok önemli." dedi.
Bakan Çelik, HDP'ye Oy Verenlere Seslendi
Terör örgütlerine karşı vatandaşların uyanık olmasını isteyen Bakan Çelik, şunları kaydetti: "HDP'ye oy verenlere, o genç kardeşlerime sesleniyorum, siz zannediyor musunuz ki sizin partiniz ve terör örgütü PKK Kandil'den i̇dare edi̇li̇yor? Keşke Kandil'den olsaydı, biz onu hallederdik. Kandil'dekiler piyon. Burada bombayı patlatanlar maşa ama esas onları ayarlayanlar, onları orada oturtanlar, esas babalar onlar. Onun için buradaki genç kardeşlerimi aydınlatmak sizin göreviniz. 'Dünyadaki bütün bu ülkenin düşmanlarıyla kol kolasınız, farkında değilsiniz genç kardeşim' diyeceksiniz. İkaz edeceksiniz. Sınır bölgesinde sorunlar yaşayan Türkiye'de son yıllarda önemli işlere imza attıklarını belirten Çelik, Şanlıurfa ve ülkenin kalkınması için daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Ceylanpınar ilçesindeki  programda Bakan Çelik'e,Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Kemalettin Yılmaztekin, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri , 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49