Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Bakan Avcı Öğretmenlerin Sorunlarını Dinledi
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Şanlıurfa’da öğretmenlerle bir araya gelerek sorunları hakkında bilgi aldı.
 Şanlıurfa Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, Şanlıurfa Milli eğitim Müdürü Metin İlci ve öğretmenler katıldı.
 Basına kapalı geçen toplantı sonrası kısa bir açıklamalarda bulunan Bakan Avcı” Tarlada çalışan çocukların önlenmesi için ciddi bir çalışma yapıklarını söyledi.
 Bakan Avcı Konuşmasını şöyle sürdürdü” Benim Milletvekili olduğum Eskişehir’de de bu mevsimlik işçiler var orda da bu sorun yaşanıyor en kısa sürede çözeceğiz. Bilindiği gibi Türkiye genelinde öğretmenlerimiz ar ve sorunları da var bende bunları çözmek için bugün öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdi. Yapacaklarımız, yapabileceklerimiz ve neler yapmamalıyız konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Sabahtan buyana birçok açılış gerçekleştirdik 130 okul Urfa’ya kazandırmaya çalışıyoruz inşallah açılışını da hep beraber yaparız özellikle siz basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum gün boyu bu sıcakta bizimle koşturduğunuz için diyerek uçağı kaçırmamak için hemen çıkması gerektiğini vurguladı.
Toplantı sonunda Bakan Avcıya Öğretmenler tarafından plaket verildi. Avcı daha sonra öğretmenlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
 Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Ankara’ya Hareket etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49